TOTALENTREPRISE TILBYDES til mange forskellige slags PROJEKTER

​Hos VNS Byg ApS står vi gerne for din entreprise ved dit næste projekt. Vi har mange års erfaring på området, hvor vi har varetaget totalentreprise hos glade og tilfredse kunder. Vores firma servicerer primært kunder fra Hvidovre, Brøndby, Greve og i Albertslund, men vi står også til rådighed på meste af det øvrige Sjælland.

Uanset om du skal til at totalrenovere hele dit hus eller blot et enkelt badeværelse, så står vi gerne for din hovedentreprise. Dette gør opgaven meget nemmere for dig, idet du ikke skal bekymre dig om koordinering og kontakt mellem de forskellige faggrupper. Dette står vi nemlig for, således du kan koncentrere dig om andre vigtige ting i din hverdag.

VI LAVER TOTALENTREPRISE MED HJÆLP FRA FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så laver vi gerne totalentreprise, som sikrer dig et succesfuldt forløb. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi altid trækker på, hvilket sikrer dig et godt og professionelt samarbejde mellem de forskellige faggrupper.

Vi sørger naturligvis for at finde en så billig pris som muligt til dig, hvor du får mest muligt for pengene. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste til dig, så rådgiver vi dig gerne professionelt. Vi har en bred viden om mange forskellige områder, som vi kan trække på.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad en totalentreprise vil have af betydning ved dit projekt, så kontakt os gerne allerede i dag. Du kan ringe til os på tlf. 81 94 02 12 eller sende en mail til vnsbyg@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud på murerarbejde​

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender retur med et tilbud inden for tre dage.

Vedhæft billeder *
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

murerarbejde udført til tiden

Skal vi hjælpe dig med din næste mureropgave? Så tag kontakt i dag!
​Du er til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os, og fortælle om din opgave.

Hvem er VNS Byg ApS?

VNS Byg ApS er et nyopstartet murerfirma, som står klar til at hjælpe både private og erhvervskunder med mange former for murerarbejde.

Vores murer servicerer kunder fra Hvidovre og hele Storkøbenhavn.

kontaktoplysninger

VNS Byg ApS

Aktæons Alle 18, 2650 Hvidovre

Telefon: 81 94 02 12

E-mail: vnsbyg@gmail.com

CVR: ​41728906