​Tømrerarbejde udføres i høj kvalitet

Skal du have udført tømrerarbejde? Hos VNS Byg ApS laver vi alle former for snedker- og tømreropgaver lige fra gipsvægge til køkkener, og du kan altid forvente høj kvalitet. Vi arbejder for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Hvidovre, Brøndby, Albertslund, Greve og omegn.

Alt fra mindre reparationer til større renoveringer

Vi gør hjem smukke og funktionelle. Samtidig udfører vi løbende reparation, renovering og udskiftning. Vi bygger også hjem om. Måske vil du have fjernet eller flyttet en væg, eller måske vil du have sat en ny væg op. Vi sætter endvidere gipsvægge op på gamle og ødelagte vægge.

Mange af vores tømreropgaver består af:

  • Renovering af lofter
  • Udskiftning af køkkener
  • Opsætning af vægge og gipsvægge
  • Andre former for snedker- og tømrerarbejde.

Vi har 15 års erfaring i branchen, og vi laver både mindre reparationer og større renoveringer. Vi har konkurrencedygtige priser, men vi går aldrig på kompromis med den høje kvalitet i vores arbejde. Samtidig anvender vi udelukkende materialer fra anerkendte mærker, hvor kvaliteten også er i top.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Du er velkommen til at høre mere om vores priser på tømrerarbejde, og vi kommer gerne ud til en snak om dine ønsker og behov. Samtidig kan vi give råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede snedker- eller tømreropgave.

Du kan ringe til os på telefon 81 94 02 12 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail vnsbyg@gmail.com – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud på murerarbejde​

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender retur med et tilbud inden for tre dage.

Vedhæft billeder *
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

murerarbejde udført til tiden

Skal vi hjælpe dig med din næste mureropgave? Så tag kontakt i dag!
​Du er til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os, og fortælle om din opgave.

Hvem er VNS Byg ApS?

VNS Byg ApS er et nyopstartet murerfirma, som står klar til at hjælpe både private og erhvervskunder med mange former for murerarbejde.

Vores murer servicerer kunder fra Hvidovre og hele Storkøbenhavn.

kontaktoplysninger

VNS Byg ApS

Aktæons Alle 18, 2650 Hvidovre

Telefon: 81 94 02 12

E-mail: vnsbyg@gmail.com

CVR: ​41728906