Renovering af badeværelse efter dine ønsker

Mangler du professionel hjælp til renovering af badeværelse? Så kan du trygt kontakte VNS Byg ApS. Vi har mere end 15 års erfaring på området, hvorfor vi kan løse både store og små opgaver. Vi kommer mest i områderne omkring Hvidovre, Albertslund, Greve og Brøndby, men servicerer også gerne kunder på resten af Sjælland.

Mulighederne inden for badeværelsesrenovering er nærmest uendelige. Vi kan lave et helt nyt bad til dig, eller vi kan lave en lille renovering af badeværelse. Det afhænger blot af dine individuelle ønsker og behov, som vi altid gør vores bedste for at imødekomme.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den nøjagtige pris på renovering af badeværelse kommer an på, hvor omfattende opgaven er. Uanset hvad kan du dog forvente, at vores priser er konkurrencedygtige. Vi er desuden aldrig blege for at sammensætte et godt tilbud til vores kunder, så de kan få mest muligt for pengene.

Vi har brede kompetencer på området, og vi kan derfor stå for at lave hele badeværelset. Uanset om det indebærer murer-, maler- eller VVS-arbejde, så har vi den rette erfaring til at løse opgaven professionelt. Du kan derfor trygt kontakte os for hjælp med badeværelsesrenovering på Sjælland.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig en mere konkret pris på fx dette spørgsmål: Hvad koster et nyt badeværelse? Så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på telefon 81 94 02 12 eller på mail vnsbyg@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål. 

Indhent et uforpligtende tilbud på murerarbejde​

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender retur med et tilbud inden for tre dage.

Vedhæft billeder *
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

murerarbejde udført til tiden

Skal vi hjælpe dig med din næste mureropgave? Så tag kontakt i dag!
​Du er til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os, og fortælle om din opgave.

Hvem er VNS Byg ApS?

VNS Byg ApS er et nyopstartet murerfirma, som står klar til at hjælpe både private og erhvervskunder med mange former for murerarbejde.

Vores murer servicerer kunder fra Hvidovre og hele Storkøbenhavn.

kontaktoplysninger

VNS Byg ApS

Aktæons Alle 18, 2650 Hvidovre

Telefon: 81 94 02 12

E-mail: vnsbyg@gmail.com

CVR: ​41728906