​FACADERENOVERING KAN GODT BETALE SIG

​Trænger din facade til en kærlig hånd? Eller drømmer du om at få foretaget en facadeisolering, omfugning eller vandskuring af dit hus? Så kan du trygt kontakte VNS Byg ApS for professionel hjælp. Vi har mange års erfaring med facaderenovering, og derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver med renovering af facader. Vores kundekreds dækker Hvidovre, Brøndby, Greve, i Albertslund og det meste af Sjælland.

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at investere i en facaderenovering. Hos private kunder er dette ofte med til at øge husets værdi. Hos erhvervskunder er en flot og velholdt facade med til at danne kundernes førstehåndsindtryk. Vi står altid klar til at udføre renovering af facade lige efter dine ønsker.

HVAD KOSTER FACADERENOVERING?

Den nøjagtige pris på facaderenovering afhænger af forskellige ting. Det kommer fx an på størrelsen af facaden, samt hvilken løsning du ønsker. Vi kan fx tilbyde pudsning af facade eller isolering. Uanset hvad løsningen er, kan du forvente, at vores priser er konkurrencedygtige. Vi laver facaderenovering på alle typer af bygninger, og derfor må du aldrig tøve med at kontakte os for hjælp. Vi har stillads til selv meget høje bygninger.

Du kan regne med, at vi leverer holdbare resultater af høj kvalitet hver eneste gang. Derudover overholder vi selvfølgelig alle vores aftaler.

KONTAKT OS, OG HØR OM DINE MULIGHEDER

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af renovering af facade hos dig, så kontakt os gerne med det samme. Vi har en bred viden på området, og derfor kan vi rådgive dig mod den bedste løsning til dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 81 94 02 12 eller på mail vnsbyg@gmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud på murerarbejde​

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender retur med et tilbud inden for tre dage.

Vedhæft billeder *
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

murerarbejde udført til tiden

Skal vi hjælpe dig med din næste mureropgave? Så tag kontakt i dag!
​Du er til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os, og fortælle om din opgave.

Hvem er VNS Byg ApS?

VNS Byg ApS er et nyopstartet murerfirma, som står klar til at hjælpe både private og erhvervskunder med mange former for murerarbejde.

Vores murer servicerer kunder fra Hvidovre og hele Storkøbenhavn.

kontaktoplysninger

VNS Byg ApS

Aktæons Alle 18, 2650 Hvidovre

Telefon: 81 94 02 12

E-mail: vnsbyg@gmail.com

CVR: ​41728906